Wysłany: Pon Sie 15, 2005 8:21 pm UWAGA KONKURS!!!!!!!
Jako że na forum pojawia się coraz więcej osób, a także kończą się wakacje i będzie coraz więcej pracy serwis www.Chelsea.pl , a także www.Forum.Chelsea.pl ogłaszają „KONKURS NA MODERATORA”!!! Poszukiwany są osoby, które maja sporą wiedze o Chelsea, Piłce Nożnej, a także o grach i oczywiście czas. Jury będzie oceniać ilość postów dziennie oraz styl pisania. Aby przystąpić do konkursu należy podać Nick, Numer GG, E-Mail, a także działy które chce się moderować. Zapisy przyjmowane będą do 10 września, a rozstrzygnięcie konkursu nastąpi na początku października. Wybrane zostaną 2-3 osoby, które dostaną rangę Moderatora. Prosimy o zapisywanie się w tym temacie redakcja www.Forum.Chelsea.pl . Życzymy powodzenia
-Mecze
-Hyde Park
-Liga Typera
-Piłka Nożna
_________________ Go The Blues, Chelsea the pride of England
Camp Nou jest jak teatr, a ja gram w nim główną rolę - Ronaldinho Gaucho
Barcelona Campeon!
Allezz Lyonnais!!
BvB Deutsch Meister
Działy które chce moderować :
Co mi dacie to wezmę
Chomik, co prawda te avy zrobiłem około 3 miesięce temu, ale może wypadało by się spytać czy możesz wziąść? Są to avatary mojej roboty, po raz pierwszy zostały umieszczone na forum serwisu, którego nie podam, bo mogę za to wyłapać ostrzeżenie.