Ówczas powinny być zamieszczone wyniki na typerze z kolejki 44...
hmmm nie chcę byc nieuprzejmy kolego , ale masz 16 lat .. Powinieneś znac podstawowe zasady formułowania zdań i posiadac co najmniej przeciętną wiedzę o konstrukcjach gramatycznych ;]
Pozdrawiam;)
_________________ Niektórzy swój widnokrąg biorą za koniec świata
Właśnie chciałbym się również dowiedzieć kiedy rusza typer.
I mam jeszcze małą uwagę na temat Typera, może nie jest to miejsce na poruszanie tego tematu ale uważam iż powinien zostać zmieniony TOP w dziale Typer jest on trochę nie aktualny Ale to tylko taka moja mała opinia.
Kiedy ruszy typer? Czy jeszcze w tym sezonie wystartuje czy może w następnym? Wiem że zadano już kilka takich pytań, ale chciałbym, żeby w końcu padła odpowiedź.
Wiek: 24 Dołączył: 16 Lut 2009 Skąd: Międzyborów k. Wa-wy
Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 2:02 pm
Mam pytanie czy od następnego sezonu wystartuje TYPER? Wiem że to nie łatwe prowadzić, ale to fajna zabawa. A dla najlepszych wcale nie muszą być nagrody. To ma być po prostu dobra rozrywka i próba swoich sił a nie jakieś tam obstawianie tylko po to aby wygrać i zgarnąć nagrody. Myślę że taka strona jak ta powinna mieć swojego TYPERA i osoby odpowiedzialne za stronę stać na to, aby to zrobić. Na pewno jest wiele osób które chciałyby grać w TYPERZE, więc warto to wznowić.
Kto jest za tym?