To ja oddam na Thoraxa, bo widać go na forum najbardziej, przynajmniej takie mam wrażenie, nie czepia się bez powodu, ale jak trzeba to jest bezwzględny
A co do głosowania to oddałam głos właśnie na Thoraxa, z powodów, które przedstawiła Kasia. Na forum jestem miesiąc, i przez ten czas najbardziej aktywny był w MOIM mniemaniu Thorax...
_________________ I'm sorry that I'm so fuc*ing perfect / ! .
Zdecydowanie Thorax... czesto jest na forum... czysci to co jest do wyczyszczenia xD Reszta cos spała... MiC wyjechal na Madagaskar <hahaha> i nei miał jak moderowac xD a jak wrocił to sobie "lafstory" czytał , Banovic zatracił forme i CT nie był tak skuteczny a Gogusia i Boocha w ogole nie widziałem na forum
moze by tak słonia dominika dac na moderatora pisze bardzo madre posty po za tym często na forum przbeywa i jest wnikliwym obserwatorem zdazen na stamford
Jeśli okaże się ze Słoń ma coś wspólnego z tymi użytkownikami dostanie od razu bana // MiC
Ostatnio zmieniony przez MiC Czw Maj 24, 2007 10:33 pm, w całości zmieniany 1 raz
Husaria
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 10:05 pm
Zdecydowanie Thorax. Czyści to forum niczym Esję w środku pola Chelsea.
A tak lekko odbiegając od tematu. Proponowałbym Słonia Dominika na nowego moderatora. Kocha Chelsea(choć nie ma żadnego gadżetu klubowego) , często się udziela i przede wszystkim pisze mądrze i ciekawie. Pozdrawiam.