Czy to forum w ogóle jeszcze funkcjonuje? Nie tak dawno działało świetnie i było mnóstwo tematów, a teraz jakaś ostra posucha. Nie jestem w stanie tego zrozumieć
Ktoś mi powie co się stało - czy zostały rozmowe gdzieś przeniesione? Czy co? Bo mam ochotę pogadać ale widać, że wszyscy sobie odpuścili?
Czemu stronka kulała? Przecież jej właściciel - CIMEK chyba dalej tworzy? Czy na przestrzeni jakiegoś czasu coś uległo zmianie? Jestem trochę tym faktem załamany bo to była najlepsza strona o The Blues w internecie a teraz... trochę to faktycznie wszystko padło. Szkoda bo miałem wielkie nadzieje. No ale co zrobić.
Tak czy siak szkoda tego wszystkiego. Zatem nie widząc możliwości i raczej brak jakiekolwiek ruchliwości forumowiczów przebywanie tutaj nie jest uzasadnione. Pozdrawiam
Zwróć uwagę na to, iż o stronce pisałem w czasie przeszłym
No właśnie, nikt nie stara się rozkręcić jakieś merytorycznej dyskusji tylko wszyscy odchodza, bo tak łatwiej ;]
Wiesz rozkręcanie forum w dwie osoby kompletnie mija się z celem Szkoda....bo pamiętam kiedyś przyjemną rywalizację z innym portalem o CFC Wtedy się działo - dzisiaj jakaś stagnacja i nic ciekawego się nie dzieje. Nie rozumiem tego no ale co zrobić
Jest jakieś innne forum, gdzie można pogadać? Forum stowarzyszenia?