Sory ale przedwczoraj miałam 48 postów, wczoraj miałam 45 a dzisiaj mam 30 to chyba cos jest nie tak tak samo z ankietami cały czas mi ubywają.Dlaczego mi to ubywa ?????????
Poniewaz zostal wylaczony licznik w dziale Hyde Park. Czyli wszystkie posty ktore tam napisales nie zostaly naliczone na licznik. Poprostu nowy dzial bez licznika
Słoń Dominik napisał/a:
Co trzeba zrobić żeby mieć dostęp do VIP Forum
Zmądrzeć ...
Sugerujesz że jestem głupi. Jak chcesz to możemy się zmierzyć w wiedzy o futbolu.
Patrze na czerwony pasek (jak nie na świadectwie, to pod avatarem ) i wiem. Bo niby skąd te ostrzeżenia, no i bezsensowne pytanie o VIP'a, nie ty pierwszy i pewnie nie ostatni, pokarz co potrafisz i pomyślimy o VIP'ie.
A wyzwanie oczywiscie przyjmuje - zaraz założy stosowny temat na HP, jakie zasady proponujesz?
Niestety ja spełniam wymogi wg mnie Vip'a piszę w miare sensowne posty tylko głupio raz zrobiłem jeden post usunięty i ostrzeżenie od thoraxa ale cóż jakoś wytrzymam
a zasady na Vip są jasne i wg mnie nie należy ich zmieniać
Akurat ty jesteś na bardzo dobrej drodze, zastanawiam się czy nie poprosić Cimka o usunięcie Ci ostrzeżenia, jeszcze zoriętuje się czy inni modzi sie ze mną zgadzają.