A wie ktoś coś może o transmisjach Będzie można zobaczyć to gdzieś na necie czy się nie zanosi
Co do wyniku to myślę, że Nasze rezerwy są sporo lepsze nawet od pierwszego składu Palace i obstawiam 3-0.
A wie ktoś coś może o transmisjach Będzie można zobaczyć to gdzieś na necie czy się nie zanosi
Najpewniej w sobotę będzie wiadomo co do transmisji
No na razie jeszcze nie ma żadnej transmisji, ale pewnie będzie gdzieś na jakiś rosyjskich stronach Może jakości nie będzie powalającej ale powinny być mecze. Oby było lepiej
Jak ja się stęskniłem za tym zawodnikiem. Jak przypominam sobie jak grał kiedy był zdrowy to to jest coś niezwykłego. Liczę, że od jutra będziemy widzieć takiego Michaela jak wcześniej i że kontuzje będą go już omijać, gdyż z nim w składzie Nasza gra jest sporo lepsza: skuteczniejsze rozprowadzenie piłki, cięższa do przejścia defensywa, częstsze odbiory i szybkie kontrataki i Essien dysponuje do tego fenomenalnym uderzenie z dystansu. Mam nadzieję, że jutro dobrze mu pójdzie dyrygowanie Naszym zespołem w którym będzie też miejsce dla Naszych młodziaków. Trzeba ich próbować w takich meczach, bo jak nie teraz to kiedy
Chelsea wygrała z Crystal Palace 1:0 po golu Essiena w 60' minucie.Cały mecz to raczej przeciętne widowisko Chelsea grała lepiej od przeciwnika i mogła wygrać wyżej.Ważny gol powracającego do składu Essiena,dobrze że to on strzelił .Cóż czekamy na kolejne mecze...
_________________ Chelsea and Nothing Else Matters...
Powiem tak, mecz na + dla naszych mlodych. najbardziej podobała mi się gra Surridge, wszędzie go było pełno i robił szum, momentami wyglądał jak jeździeć bez głowy ale ma predyspozycje chłopaczyna na dobrego napastnika. Liczę na więcej występów z jego strony.
osobiście zaskoczył mnie McEachran, kolejny dobrze rokujący piłkarz, naprawdę bardzo dobry mecz w jego wykonaniu, nie zapominając o Bertrandzie ktory równiez zaliczyć może te zawody do udanych, mial parcie na przód i to nawet z niezlym skutkiem, parę skilsów mi zostanie w pamięci.
Matić też mi się podobał, spokoj, rozdzielał - brawa.
Ubolewam że nie zobaczylem Kakuty ani Boriniego, no ale siedzą na MS u-21 wiec lipa.
Najsłabiej Di santo chociaż w niego wierzę ale nie wiem czy będzie coś z niego.
Jak tak patrząc na tych mlodych to doszedłem do wniosku ze aż wielu transferów nie potrzeba, ewentualnie mozna kupić kogoś do środka pomocy jeszcze, bardziej ogranego od naszych młokosów.
Wiek: 26 Dołączył: 16 Lut 2009 Skąd: Międzyborów k. Wa-wy
Wysłany: Sob Lip 17, 2010 11:13 pm
Obejrzeć raczej nie obejrzysz, pewnie tylko na stacjach zagranicznych, cały mecz trudno znaleźć. Ja znalazłem tylko bramkę i skrót: http://www.chelsea.pl/for...8433811#8433811