Barca to po Chelsie mój ulubiony klub. Obecnie ma najlepszy skład w Lidze Hiszpańskiej i mam nadzieje, że wygra Ligę. Jak wyobrażacie sobie taki finał Ligi Mistrzów:
Barcelona - Chelsea
Dla mnie to byłby wymarzony finał.
_________________ Alkohol to twój wróg, lej go w morde
To nie już ten sam Real co 2 lata temu tylko WIELKIE GALACTICOS ktore przegrywa z beniaminkiem a super obrońcy kupieni grube miliony euro strzelają gole samobójcze...........................
_________________ Chelsea i tak rządzi
SZYMEK03 Gość
Wysłany: Sro Lis 10, 2004 8:50 pm
Większość graczy Realu Madryt jest w słabej formie i dlatego Królewscy przegrywają. A może boją się wspaniałej Chelsea !!
No tak im większe gwiazdy tym większe problemy....popatrzcie na FC Porto.....miało średniej klasy zawodników w porównaniu z Realem a zdobyli Champions League...
dziku
Wysłany: Czw Lis 11, 2004 5:19 pm
co chcecie obserwójąc wyniki spotkań realu z kilku lat widać że zawsze napoczątku przegrywał w lidze dopiero po jakimś czasie zaczynał wygrywać tak jak w tym sezonie jest już na 3 miejscu
Zgadzam się z (niektórymi) bezsensownymi transferam. Zamiast kupować napastników, powinni kupić porządnych obrońców. Zresztą na Królewskich ciąży ogromna presja, której chyba nie są w stanie udźwignąć od jakiegoś czasu
_________________ Alkohol to twój wróg, lej go w morde